1. koffiemachine
 2. Philips 5400 EP5447/90.

Philips 5400 EP5447/90.

5/5

Het kiezen van de perfecte koffiemachine is geen lichte beslissing; het is eerder een reis naar het ontdekken van je eigen koffievoorkeuren en levensstijl. Een espressomachine, met zijn vermogen om met precisie een scala aan koffievarianten te produceren, biedt een ongeëvenaarde vrijheid in het creëren van jouw perfecte kopje koffie. Van de fluweelzachte textuur van een cappuccino tot de krachtige kick van een espresso, deze machine vormt de sleutel tot een gepersonaliseerde koffie-ervaring.

Waarom is het zo cruciaal om de tijd te nemen bij het kiezen van een koffiemachine? Simpelweg omdat de juiste keuze niet alleen je ochtenden transformeert, maar ook een impact heeft op je dagelijkse ritme en welzijn. Een hoogwaardige espressomachine maakt niet alleen heerlijke koffie, maar biedt ook tijdsbesparing, gemak en betrouwbaarheid. De investering in de juiste machine is een investering in de kwaliteit van je dagelijkse leven.

Begin hier met de Philips EP5447/90 koffiemachine en lees de meest belangrijke specificaties. Vergelijk deze tegen andere koffiemachines op Baristareview en maak zo een wel overwogen keuze!

SpecificatiesPhilips EP5447/90
Voorgeprogrammeerde koffievarianten  Americano, Cafe latte, Cappuccino, Espresso, Flat white, Koffie verkeerd, Latte macchiato, Lungo, Ristretto
Aantal kopjes per zetbeurt 2
Type koffiezetapparaat Volautomatische espressomachine
Inhoud bonenreservoir 275 g
Type vulling Gemalen koffie, Koffiebonen
Fabrikantcode EP5447/90

Omschrijving van de Philips EP5447/90

Kies met de Philips 5400 EP5447/90 uit 12 verschillende koffierecepten. Je bedient het apparaat via een handige touchscreen met icoontjes voor koffierecepten zoals flat white, cappuccino, espresso of americano. Je kunt ook je eigen recept aanpassen aan je smaak met 5 aroma sterktes en 12 maalinstellingen. Sla je eigen recept op onder één van de 4 gebruikersprofielen. Gebruik het LatteGo systeem en was deze gemakkelijk af onder de kraan. Daarnaast heb je ook minder onderhoud, door het gebruik van het waterfilter en het vervangen hiervan. Zo heb je slechts een keer in anderhalf jaar een ontkalkbeurt nodig.

Pluspunten
 • Kies uit 12 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast: Met het kleurendisplay met touchknoppen bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuze opties

  .

  Je ontkalkt de machine slechts één keer per 1,5 jaar wanneer je het AquaClean waterfilter gebruikt. Kies uit 12 koffiespecialiteiten waarvan je de sterkte, hoeveelheid en temperatuur zelf kunt aanpassen: Met het kleurendisplay met touchknoppen kun je de espressomachine gemakkelijk bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden

  .

  Je ontkalkt de machine slechts één keer per 1,5 jaar wanneer je het AquaClean waterfilter gebruikt.

Minpunten
 • Het kleine melkreservoir moet je bij intensief gebruik regelmatig bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Philips EP5447/90

Bij het selecteren van een koffiemachine moet je rekening houden met factoren zoals de grootte van het apparaat, de beschikbare functies, het gemak van reiniging en onderhoud, en natuurlijk je budget. Overweeg ook of je meer waarde hecht aan automatische functies of graag de volledige controle over het zetproces wilt behouden.

Je kunt koffiemachines vinden bij gespecialiseerde winkels voor keukenapparatuur, elektronicawinkels en online retailers. Vergelijk de prijzen en recensies op Baristareview.nl, hier weet je zeker dat de beste koffiemachines vindt, tegen de goedkoopste prijzen.

De Philips EP5447/90 is een Volautomatische espressomachine.

Je kunt met de Philips EP5447/90 in een keer koffie zetten voor 2 personen.