1. koffiemachine
  2. De’Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB.

5/5

Het kiezen van de perfecte koffiemachine is geen lichte beslissing; het is eerder een reis naar het ontdekken van je eigen koffievoorkeuren en levensstijl. Een espressomachine, met zijn vermogen om met precisie een scala aan koffievarianten te produceren, biedt een ongeëvenaarde vrijheid in het creëren van jouw perfecte kopje koffie. Van de fluweelzachte textuur van een cappuccino tot de krachtige kick van een espresso, deze machine vormt de sleutel tot een gepersonaliseerde koffie-ervaring.

Waarom is het zo cruciaal om de tijd te nemen bij het kiezen van een koffiemachine? Simpelweg omdat de juiste keuze niet alleen je ochtenden transformeert, maar ook een impact heeft op je dagelijkse ritme en welzijn. Een hoogwaardige espressomachine maakt niet alleen heerlijke koffie, maar biedt ook tijdsbesparing, gemak en betrouwbaarheid. De investering in de juiste machine is een investering in de kwaliteit van je dagelijkse leven.

Begin hier met de DeLonghi 132220079 koffiemachine en lees de meest belangrijke specificaties. Vergelijk deze tegen andere koffiemachines op Baristareview en maak zo een wel overwogen keuze!

SpecificatiesDeLonghi 132220079
Voorgeprogrammeerde koffievarianten  Dubbele Espresso, Espresso, Lungo
Aantal kopjes per zetbeurt 2
Type koffiezetapparaat Volautomatische espressomachine
Inhoud bonenreservoir 250 g
Type vulling Gemalen koffie, Koffiebonen
Fabrikantcode 132220079

Omschrijving van de DeLonghi 132220079

Met de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB zet je koffie zoals jij die wilt. De intuïtieve display met pictogrammen helpt je bij het bedienen van de volautomaat. Kies de sterkte van mild tot sterk en je kunt ook kiezen voor voorgemalen koffiebonen. Met het aparte vakje voor gemalen koffie zet je ook een kopje decaf koffie. De stoompijp verandert je espresso in een cappuccino en biedt ook heet water voor een kopje thee. Wanneer er iets mis is met de koffiemachine, heeft De'Longhi service aan huis met eigen monteurs. Bovendien zet je snel een kopje koffie met deze volautomaat. De De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB biedt je de beste koffieervaring. Je kunt je koffie op een comfortabele manier zetten met deze volautomaat. Dankzij de verschillende instellingen kun je de koffie naar je eigen smaak aanpassen. Ook kun je kiezen tussen koffiebonen of voorgemalen koffie. Met de stoompijp maak je eenvoudig een cappuccino of een kopje hete thee. Ook als er iets mis is met de koffiemachine, heeft De'Longhi service aan huis met eigen mon.

Pluspunten
  • Kies uit 3 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte aanpast - Kies uit 3 koffiespecialiteiten, waarvan je zelf de sterkte kunt aanpassen. Zet gemakkelijk een decafeïne koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie - Maak gemakkelijk een decafeïne koffie dankzij het gescheiden vakje voor gemalen koffie. Met het bonenreservoir van 250 gram zet je veel kopjes koffie achter elkaar, zonder het reservoir bij te vullen - Met het bonenreservoir van 250 gram kun je veel kopjes koffie achter elkaar zetten, zonder het reservoir te hoeven bijvullen.

Minpunten
  • Je schuimt zelf de melk op met de stoompijp, hierdoor neemt het langer en is het moeilijker om een cappuccino te maken

    .

    Het onderhoud kost meer werk dan met andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over de DeLonghi 132220079

Bij het selecteren van een koffiemachine moet je rekening houden met factoren zoals de grootte van het apparaat, de beschikbare functies, het gemak van reiniging en onderhoud, en natuurlijk je budget. Overweeg ook of je meer waarde hecht aan automatische functies of graag de volledige controle over het zetproces wilt behouden.

Je kunt koffiemachines vinden bij gespecialiseerde winkels voor keukenapparatuur, elektronicawinkels en online retailers. Vergelijk de prijzen en recensies op Baristareview.nl, hier weet je zeker dat de beste koffiemachines vindt, tegen de goedkoopste prijzen.

De DeLonghi 132220079 is een Volautomatische espressomachine.

Je kunt met de DeLonghi 132220079 in een keer koffie zetten voor 2 personen.