1. koffiemachine
 2. Philips 2200 EP2230/10.

Philips 2200 EP2230/10.

5/5

Het kiezen van de perfecte koffiemachine is geen lichte beslissing; het is eerder een reis naar het ontdekken van je eigen koffievoorkeuren en levensstijl. Een espressomachine, met zijn vermogen om met precisie een scala aan koffievarianten te produceren, biedt een ongeëvenaarde vrijheid in het creëren van jouw perfecte kopje koffie. Van de fluweelzachte textuur van een cappuccino tot de krachtige kick van een espresso, deze machine vormt de sleutel tot een gepersonaliseerde koffie-ervaring.

Waarom is het zo cruciaal om de tijd te nemen bij het kiezen van een koffiemachine? Simpelweg omdat de juiste keuze niet alleen je ochtenden transformeert, maar ook een impact heeft op je dagelijkse ritme en welzijn. Een hoogwaardige espressomachine maakt niet alleen heerlijke koffie, maar biedt ook tijdsbesparing, gemak en betrouwbaarheid. De investering in de juiste machine is een investering in de kwaliteit van je dagelijkse leven.

Begin hier met de Philips EP2230/10 koffiemachine en lees de meest belangrijke specificaties. Vergelijk deze tegen andere koffiemachines op Baristareview en maak zo een wel overwogen keuze!

SpecificatiesPhilips EP2230/10
Voorgeprogrammeerde koffievarianten  Cappuccino, Espresso, Lungo
Aantal kopjes per zetbeurt 2
Type koffiezetapparaat Volautomatische espressomachine
Inhoud bonenreservoir 275 g
Type vulling Gemalen koffie, Koffiebonen
Fabrikantcode EP2230/10

Omschrijving van de Philips EP2230/10

Met de Philips 2200 EP2230/10 heb je een volmaakt espresso- en cappuccino-koffieapparaat in huis. Met één druk op de knop maak je een heerlijke espresso of cappuccino. Dankzij het LatteGo systeem van Philips, heb je een perfecte cappuccino met één druk op de knop. Het melkreservoir is makkelijk te vullen, te reinigen en te bewaren. Zelfs als je wat melk over hebt, kun je het melkreservoir gewoon in de koelkast bewaren. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk, omdat je de twee losse onderdelen gewoon onder de kraan schoon kunt spoelen. Daarnaast wordt er bij de machine ook een AquaClean waterfilter meegeleverd. Met dit waterfilter kun je de machine eens per anderhalf jaar ontkalken, zonder dat je er zelf aan hoeft te denken. Het apparaat geeft vanzelf een seintje als het tijd is om het filter te vervangen. Zo kun je jarenlang van je Philips 2200 EP2230/10 genieten, zonder dat je je druk hoeft te maken over het onderhoud.

Pluspunten
 • Je zet een cappuccino met één druk op de knop

  .

  --> Je maakt een cappuccino met één druk op de knop. Het 2-delige Latte Go melkreservoir reinig je gemakkelijk, doordat je hem afspoelt onder de kraan

  .

  --> Het 2-delige Latte Go melkreservoir is makkelijk schoon te maken door het afspoelen onder de kraan. Je ontkalkt de machine slechts één keer per 1,5 jaar wanneer je het AquaClean waterfilter gebruikt

  .

  --> Je bent slechts verplicht de machine een keer per 1,5 jaar te ontkalken als je het AquaClean waterfilter gebruikt.

Minpunten
 • Je moet het kleine melkreservoir regelmatig bijvullen als je het intensief gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Philips EP2230/10

Bij het selecteren van een koffiemachine moet je rekening houden met factoren zoals de grootte van het apparaat, de beschikbare functies, het gemak van reiniging en onderhoud, en natuurlijk je budget. Overweeg ook of je meer waarde hecht aan automatische functies of graag de volledige controle over het zetproces wilt behouden.

Je kunt koffiemachines vinden bij gespecialiseerde winkels voor keukenapparatuur, elektronicawinkels en online retailers. Vergelijk de prijzen en recensies op Baristareview.nl, hier weet je zeker dat de beste koffiemachines vindt, tegen de goedkoopste prijzen.

De Philips EP2230/10 is een Volautomatische espressomachine.

Je kunt met de Philips EP2230/10 in een keer koffie zetten voor 2 personen.