1. koffiemachine
  2. JURA E4 Piano White (EA).

JURA E4 Piano White (EA).

5/5

Het kiezen van de perfecte koffiemachine is geen lichte beslissing; het is eerder een reis naar het ontdekken van je eigen koffievoorkeuren en levensstijl. Een espressomachine, met zijn vermogen om met precisie een scala aan koffievarianten te produceren, biedt een ongeëvenaarde vrijheid in het creëren van jouw perfecte kopje koffie. Van de fluweelzachte textuur van een cappuccino tot de krachtige kick van een espresso, deze machine vormt de sleutel tot een gepersonaliseerde koffie-ervaring.

Waarom is het zo cruciaal om de tijd te nemen bij het kiezen van een koffiemachine? Simpelweg omdat de juiste keuze niet alleen je ochtenden transformeert, maar ook een impact heeft op je dagelijkse ritme en welzijn. Een hoogwaardige espressomachine maakt niet alleen heerlijke koffie, maar biedt ook tijdsbesparing, gemak en betrouwbaarheid. De investering in de juiste machine is een investering in de kwaliteit van je dagelijkse leven.

Begin hier met de Jura 15433 koffiemachine en lees de meest belangrijke specificaties. Vergelijk deze tegen andere koffiemachines op Baristareview en maak zo een wel overwogen keuze!

SpecificatiesJura 15433
Voorgeprogrammeerde koffievarianten  Dubbele Espresso, Espresso, Lungo
Aantal kopjes per zetbeurt 2
Type koffiezetapparaat Volautomatische espressomachine
Inhoud bonenreservoir 280 g
Type vulling Gemalen koffie, Koffiebonen
Fabrikantcode 15433

Omschrijving van de Jura 15433

Met de JURA E4 Piano White (EA) kun je met één druk op de knop 1 of 2 zwarte koffies tegelijkertijd zetten. Je hebt de optie om zowel een espresso als koffie te zetten. Daarnaast is er ook een optie voor heet water voor een kopje thee. De JURA E-lijn heeft een vernieuwde zetgroep en een Professional Aroma Grinder. De zetgroep zorgt ervoor dat het water langzaam en in fases door de koffie loopt. Hierdoor blijft de koffiekwaliteit en het aroma optimaal. Met de functies op het display kun je met één druk op de knop direct naar waar je wilt zijn. Je kunt ook kiezen uit 3 verschillende sterktes. Daarnaast geeft het display aan wanneer er onderhoud nodig is. Als je een koffiezetapparaat koopt bij Coolblue, krijg je 25 maanden lang garantie. JURA biedt deze garantie door reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat. De JURA E4 Piano White (EA) combineert topklasse bouwkwaliteit met topklasse onderhoudsgemak.

Pluspunten
  • Je kunt tegelijkertijd 1 of 2 espressos en koffies zetten. De Professional Aroma Grinder laat de koffiearoma's het best tot hun recht komen. Kies uit 2 koffiespecialiteiten en pas de sterkte en hoeveelheid vrij aan.

Minpunten
  • Met deze koffiemachine kun je geen melkspecialiteiten zetten. Je slaat geen koffierecepten op, hiervoor heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over de Jura 15433

Bij het selecteren van een koffiemachine moet je rekening houden met factoren zoals de grootte van het apparaat, de beschikbare functies, het gemak van reiniging en onderhoud, en natuurlijk je budget. Overweeg ook of je meer waarde hecht aan automatische functies of graag de volledige controle over het zetproces wilt behouden.

Je kunt koffiemachines vinden bij gespecialiseerde winkels voor keukenapparatuur, elektronicawinkels en online retailers. Vergelijk de prijzen en recensies op Baristareview.nl, hier weet je zeker dat de beste koffiemachines vindt, tegen de goedkoopste prijzen.

De Jura 15433 is een Volautomatische espressomachine.

Je kunt met de Jura 15433 in een keer koffie zetten voor 2 personen.