1. koffiemachine
  2. JURA E6 Piano White (EC).

JURA E6 Piano White (EC).

5/5

Het kiezen van de perfecte koffiemachine is geen lichte beslissing; het is eerder een reis naar het ontdekken van je eigen koffievoorkeuren en levensstijl. Een espressomachine, met zijn vermogen om met precisie een scala aan koffievarianten te produceren, biedt een ongeëvenaarde vrijheid in het creëren van jouw perfecte kopje koffie. Van de fluweelzachte textuur van een cappuccino tot de krachtige kick van een espresso, deze machine vormt de sleutel tot een gepersonaliseerde koffie-ervaring.

Waarom is het zo cruciaal om de tijd te nemen bij het kiezen van een koffiemachine? Simpelweg omdat de juiste keuze niet alleen je ochtenden transformeert, maar ook een impact heeft op je dagelijkse ritme en welzijn. Een hoogwaardige espressomachine maakt niet alleen heerlijke koffie, maar biedt ook tijdsbesparing, gemak en betrouwbaarheid. De investering in de juiste machine is een investering in de kwaliteit van je dagelijkse leven.

Begin hier met de Jura 15438 koffiemachine en lees de meest belangrijke specificaties. Vergelijk deze tegen andere koffiemachines op Baristareview en maak zo een wel overwogen keuze!

SpecificatiesJura 15438
Voorgeprogrammeerde koffievarianten  Cappuccino, Dubbele Espresso, Espresso, Espresso macchiato, Lungo
Aantal kopjes per zetbeurt 2
Type koffiezetapparaat Volautomatische espressomachine
Inhoud bonenreservoir 280 g
Type vulling Gemalen koffie, Koffiebonen
Fabrikantcode 15438

Omschrijving van de Jura 15438

De JURA E6 Piano White (EC) is een koffiemachine die je cappuccino's bereidt met één druk op de knop. Het apparaat heeft een melkslang voor een zacht melkschuim. Naast de cappuccino bereidt de machine ook espresso, koffie, caffè barista, lungo barista, espresso macchiato. Je kunt ook heet water tappen voor een kopje thee. Met het kleurendisplay met toetsen bedien je de machine en kies je een sterkte, hoeveelheid en temperatuur. De Professional Aroma Grinder maalt de koffiebonen op hoge kwaliteit zodat de aroma's het beste vrij komen. Koop je de JURA E6 Piano White (EC) bij Coolblue, dan heb je 25 maanden lang garantie. JURA verleent deze garantie door reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat. De koffiemachine heeft een topklasse bouwkwaliteit en gemakkelijk onderhoud.

Pluspunten
  • Je maakt een cappuccino en espresso macchiato met één druk op de knop. Kies uit 7 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Je hebt de JURA Smart Connect nodig om geen koffierecepten op te slaan.

Veelgestelde vragen over de Jura 15438

Bij het selecteren van een koffiemachine moet je rekening houden met factoren zoals de grootte van het apparaat, de beschikbare functies, het gemak van reiniging en onderhoud, en natuurlijk je budget. Overweeg ook of je meer waarde hecht aan automatische functies of graag de volledige controle over het zetproces wilt behouden.

Je kunt koffiemachines vinden bij gespecialiseerde winkels voor keukenapparatuur, elektronicawinkels en online retailers. Vergelijk de prijzen en recensies op Baristareview.nl, hier weet je zeker dat de beste koffiemachines vindt, tegen de goedkoopste prijzen.

De Jura 15438 is een Volautomatische espressomachine.

Je kunt met de Jura 15438 in een keer koffie zetten voor 2 personen.