1. koffiemachine
  2. De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium.

5/5

Het kiezen van de perfecte koffiemachine is geen lichte beslissing; het is eerder een reis naar het ontdekken van je eigen koffievoorkeuren en levensstijl. Een espressomachine, met zijn vermogen om met precisie een scala aan koffievarianten te produceren, biedt een ongeëvenaarde vrijheid in het creëren van jouw perfecte kopje koffie. Van de fluweelzachte textuur van een cappuccino tot de krachtige kick van een espresso, deze machine vormt de sleutel tot een gepersonaliseerde koffie-ervaring.

Waarom is het zo cruciaal om de tijd te nemen bij het kiezen van een koffiemachine? Simpelweg omdat de juiste keuze niet alleen je ochtenden transformeert, maar ook een impact heeft op je dagelijkse ritme en welzijn. Een hoogwaardige espressomachine maakt niet alleen heerlijke koffie, maar biedt ook tijdsbesparing, gemak en betrouwbaarheid. De investering in de juiste machine is een investering in de kwaliteit van je dagelijkse leven.

Begin hier met de DeLonghi ECAM370.95.T koffiemachine en lees de meest belangrijke specificaties. Vergelijk deze tegen andere koffiemachines op Baristareview en maak zo een wel overwogen keuze!

SpecificatiesDeLonghi ECAM370.95.T
Voorgeprogrammeerde koffievarianten  Cafe latte, Cappuccino, Doppio, Dubbele Espresso, Espresso, Espresso macchiato, Flat white, Grote koffie, Hele koffiepot, Latte macchiato, Lungo, Warme melk
Aantal kopjes per zetbeurt 2
Type koffiezetapparaat Volautomatische espressomachine
Inhoud bonenreservoir 300 g
Type vulling Gemalen koffie, Koffiebonen
Fabrikantcode ECAM370.95.T

Omschrijving van de DeLonghi ECAM370.95.T

De De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium is een uitgebreide volautomaat met een touchscreen display en een app. Je kunt kiezen uit 12 verschillende koffierecepten, zoals een cappuccino of espresso, maar ook een hele pot koffie. Het kleurendisplay helpt je om met slechts één druk op de knop de beste koffiespecialiteiten te zetten. Je kunt de machine bedienen op afstand met je smartphone, via de app. Hiermee creëer je zelf nieuwe recepten en personaliseer je deze onder één van de 3 gebruikersprofielen. De De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium zet niet alleen koffie, maar verwarmt ook de koffie en melk apart, zodat je een cappuccino met de juiste koffie- en melktemperatuur krijgt. Daarnaast reinigt het melksysteem zichzelf automatisch. Als er iets mis is met de koffiemachine, biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis met eigen monteurs. Geniet snel en eenvoudig van een heerlijk kopje koffie met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium.

Pluspunten
  • Kies uit 12 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Bedien de koffiemachine op afstand via een app met je tablet of smartphone. Met het touchscreen kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuze opties. Kies uit 12 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Bedien de koffiemachine op afstand via een app met je tablet of smartphone. Met het touchscreen kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden. Kies uit 12 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Bedien de koffiemachine op afstand via een app met je tablet of smartphone. Met het touchscreen kleurendisplay bedien je de espressomachine eenvoudig dankzij een uitgebreid.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de DeLonghi ECAM370.95.T

Bij het selecteren van een koffiemachine moet je rekening houden met factoren zoals de grootte van het apparaat, de beschikbare functies, het gemak van reiniging en onderhoud, en natuurlijk je budget. Overweeg ook of je meer waarde hecht aan automatische functies of graag de volledige controle over het zetproces wilt behouden.

Je kunt koffiemachines vinden bij gespecialiseerde winkels voor keukenapparatuur, elektronicawinkels en online retailers. Vergelijk de prijzen en recensies op Baristareview.nl, hier weet je zeker dat de beste koffiemachines vindt, tegen de goedkoopste prijzen.

De DeLonghi ECAM370.95.T is een Volautomatische espressomachine.

Je kunt met de DeLonghi ECAM370.95.T in een keer koffie zetten voor 2 personen.