1. koffiemachine
 2. Krups Evidence ECO-Design EA897B.

Krups Evidence ECO-Design EA897B.

5/5

Het kiezen van de perfecte koffiemachine is geen lichte beslissing; het is eerder een reis naar het ontdekken van je eigen koffievoorkeuren en levensstijl. Een espressomachine, met zijn vermogen om met precisie een scala aan koffievarianten te produceren, biedt een ongeëvenaarde vrijheid in het creëren van jouw perfecte kopje koffie. Van de fluweelzachte textuur van een cappuccino tot de krachtige kick van een espresso, deze machine vormt de sleutel tot een gepersonaliseerde koffie-ervaring.

Waarom is het zo cruciaal om de tijd te nemen bij het kiezen van een koffiemachine? Simpelweg omdat de juiste keuze niet alleen je ochtenden transformeert, maar ook een impact heeft op je dagelijkse ritme en welzijn. Een hoogwaardige espressomachine maakt niet alleen heerlijke koffie, maar biedt ook tijdsbesparing, gemak en betrouwbaarheid. De investering in de juiste machine is een investering in de kwaliteit van je dagelijkse leven.

Begin hier met de Krups EA897B koffiemachine en lees de meest belangrijke specificaties. Vergelijk deze tegen andere koffiemachines op Baristareview en maak zo een wel overwogen keuze!

SpecificatiesKrups EA897B
Voorgeprogrammeerde koffievarianten  Americano, Cafe latte, Cappuccino, Espresso, Latte macchiato, Lungo, Ristretto
Aantal kopjes per zetbeurt 2
Type koffiezetapparaat Volautomatische espressomachine
Inhoud bonenreservoir 260 g
Type vulling Koffiebonen
Fabrikantcode EA897B

Omschrijving van de Krups EA897B

De Krups Evidence ECO-Design EA897B heeft ook een krachtige 15-bar thermoblock-pomp die de temperatuur van het water en stoom constant houdt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het waterreservoir af te tappen zodat je eenvoudig het waterreservoir kan ledigen. Je hebt ook een automatische reinigingscyclus voor het onderhoud van het apparaat en een automatische uitschakeling na 9 minuten als deze niet wordt gebruikt. Met het koffiedikreservoir kun je tot 12 kopjes koffie maken voordat je het dikreservoir moet legen. De Krups Evidence ECO-Design EA897B is een perfecte keuze voor iedereen die milieubewust is, maar ook niet wil inboeten op kwaliteit.

Pluspunten
 • De koffiemachine is gemaakt met het oog op het milieu en bestaat voor 62 procent uit gerecycled plastic

  .

  De koffiemachine is met milieubewustzijn gemaakt en bestaat voor 62 procent uit gerecycled plastic

  .

  Je zet niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop. Met één druk op de knop kun je niet alleen 2 espresso's zetten, maar ook 2 melkspecialiteiten

  .

  Stel je eigen koffierecepten samen door de koffiesterkte en de hoeveelheid koffie en melk aan te passen. Stel je eigen koffierecepten samen door de koffiesterkte en de hoeveelheid koffie en melk aan te passen.

Minpunten
 • Hij heeft geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes voorverwarmt

  .

  -> Hij heeft geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes kan voorverwarmen. Zonder vakje voor gemalen koffie zet je niet gemakkelijk een kopje decafé tussendoor

  .

  -> Zonder vakje voor gemalen koffie is het moeilijk om een kopje decafé tussendoor te zetten.

Veelgestelde vragen over de Krups EA897B

Bij het selecteren van een koffiemachine moet je rekening houden met factoren zoals de grootte van het apparaat, de beschikbare functies, het gemak van reiniging en onderhoud, en natuurlijk je budget. Overweeg ook of je meer waarde hecht aan automatische functies of graag de volledige controle over het zetproces wilt behouden.

Je kunt koffiemachines vinden bij gespecialiseerde winkels voor keukenapparatuur, elektronicawinkels en online retailers. Vergelijk de prijzen en recensies op Baristareview.nl, hier weet je zeker dat de beste koffiemachines vindt, tegen de goedkoopste prijzen.

De Krups EA897B is een Volautomatische espressomachine.

Je kunt met de Krups EA897B in een keer koffie zetten voor 2 personen.