1. koffiemachine
  2. Krups EA8918 Evidence.

Krups EA8918 Evidence.

5/5

Het kiezen van de perfecte koffiemachine is geen lichte beslissing; het is eerder een reis naar het ontdekken van je eigen koffievoorkeuren en levensstijl. Een espressomachine, met zijn vermogen om met precisie een scala aan koffievarianten te produceren, biedt een ongeëvenaarde vrijheid in het creëren van jouw perfecte kopje koffie. Van de fluweelzachte textuur van een cappuccino tot de krachtige kick van een espresso, deze machine vormt de sleutel tot een gepersonaliseerde koffie-ervaring.

Waarom is het zo cruciaal om de tijd te nemen bij het kiezen van een koffiemachine? Simpelweg omdat de juiste keuze niet alleen je ochtenden transformeert, maar ook een impact heeft op je dagelijkse ritme en welzijn. Een hoogwaardige espressomachine maakt niet alleen heerlijke koffie, maar biedt ook tijdsbesparing, gemak en betrouwbaarheid. De investering in de juiste machine is een investering in de kwaliteit van je dagelijkse leven.

Begin hier met de Krups EA8918 koffiemachine en lees de meest belangrijke specificaties. Vergelijk deze tegen andere koffiemachines op Baristareview en maak zo een wel overwogen keuze!

SpecificatiesKrups EA8918
Voorgeprogrammeerde koffievarianten  Americano, Cappuccino, Doppio, Espresso, Latte macchiato, Lungo, Ristretto
Aantal kopjes per zetbeurt 2
Type koffiezetapparaat Volautomatische espressomachine
Inhoud bonenreservoir 260 g
Type vulling Koffiebonen
Fabrikantcode EA8918

Omschrijving van de Krups EA8918

Met de Krups EA8918 Evidence zet je niet alleen 2 espresso's, maar óók 2 cappuccino's of latte macchiato's tegelijk. Met de 15 voorgeprogrammeerde dranken haal je alles in huis voor elke gewenste specialiteit. Dankzij de knop op het display voeg je gemakkelijk een extra shot espresso toe voor een intensere smaak. Het is ook mogelijk om met de meegeleverde melkkan volle melkschuim te creëren met één druk op de knop. Zo bereid je eenvoudig een romige latte macchiato. Nadat je melkspecialiteit bereidt is, schakelt het automatische reinigingsprogramma in. Met het waterreservoir van 2,3 liter zet je eenvoudig meerdere kopjes achter elkaar. Ideaal als je bezoek hebt. Met de Krups EA8918 Evidence heb je altijd een heerlijke kopje koffie in huis.

Pluspunten
  • Je stopt de melkslang in de meegeleverde melkkan. Druk met één druk op de knop een extra shot espresso toe voor een extra sterke kop koffie. Je kunt niet alleen cappuccino's of espresso's zetten, maar ook twee latte macchiato's tegelijkertijd.

Minpunten
  • Hij heeft geen warmhoudplaat om de kopjes mee voor te verwarmen. Zonder vakje voor gemalen koffie is het moeilijk om een kopje decafé tussendoor te zetten.

Veelgestelde vragen over de Krups EA8918

Bij het selecteren van een koffiemachine moet je rekening houden met factoren zoals de grootte van het apparaat, de beschikbare functies, het gemak van reiniging en onderhoud, en natuurlijk je budget. Overweeg ook of je meer waarde hecht aan automatische functies of graag de volledige controle over het zetproces wilt behouden.

Je kunt koffiemachines vinden bij gespecialiseerde winkels voor keukenapparatuur, elektronicawinkels en online retailers. Vergelijk de prijzen en recensies op Baristareview.nl, hier weet je zeker dat de beste koffiemachines vindt, tegen de goedkoopste prijzen.

De Krups EA8918 is een Volautomatische espressomachine.

Je kunt met de Krups EA8918 in een keer koffie zetten voor 2 personen.